DSC_0545-1

Werkwijze

Ben jij op zoek naar een virtueel assistent? Heb je hulp nodig met taken waar jij misschien tegenop ziet of die voor jou veel tijd kosten? Als Virtual Assistant werk ik op afstand. Jij bepaalt wanneer jij welke ondersteuning nodig hebt. Hoe en wanneer ik voor je aan het werk ga, bespreken we samen. Als Virtual Assistant neem ik taken uit handen waar jij niet aan toekomt. Hierdoor heb jij meer ruimte voor het uitvoeren van jouw kerntaken.

Ik kom niet in dienst maar help je waar nodig. Je betaalt mij dus alleen voor de tijd waarin ik actief voor jou aan het werk ben. Vooraf maken we duidelijke afspraken over de te verrichten werkzaamheden en het aantal uren. Vervolgens ga ik voor je aan de slag! Als VA werk ik met verschillende pakketprijzen, te beginnen bij 10 uren per maand.

Vanzelfsprekend houd ik je tussendoor van alle werkzaamheden op de hoogte.

Heb je interesse? Dan beginnen we met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we om welke werkzaamheden het gaat, wat ik voor jou kan betekenen en wat mijn werkwijze is.

Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen, vind ik het belangrijk om te weten wat jij precies doet en waar jouw onderneming voor staat.

Het is belangrijk dat we aan het einde van het gesprek beiden een goed gevoel over houden en vertrouwen hebben dat ik iets voor jou kan betekenen. Vertrouwen is de basis voor een goede samenwerking.

>> Loopt jouw agenda over?

>> Mis je deadlines?

>> Vergeet je mails te beantwoorden omdat je mailbox overstroomt?

>> Begin dan nu met het maken dat een gratis kennismakingsgesprek!