Structuursessie

Wil jij af van dat onrustige gevoel in je hoofd?

Boek nu een structuursessie waarbij ik je help hoe je structuur en overzicht kunt aanbrengen.

In een online videocall van 60 minuten kijken we samen waar jij tegenaan loopt en waar je structuur en overzicht bij nodig hebt. 

Nu tijdelijk van €74,- voor €49,- (excl. btw)

Word jij ’s ochtends wakker met een onrustig gevoel in je hoofd omdat je zoveel moet doen en niet weet waar je moet beginnen? 

Wil je overzicht in je planning?

Wil jij af van dat negatieve gevoel omdat je maar niet gedaan krijgt wat je wilt?

Weet je niet waar je moet beginnen?

Tijdens een 1:1 videocall bekijken we samen waar jouw pijnpunt zit. Waar loop jij tegenaan, waar heb je moeite mee, waar heb jij structuur nodig? Ik denk met je mee en geef je persoonlijk advies en tips om te zorgen dat jij meer structuur en overzicht krijgt.

Door structuur en overzicht aan te brengen zorg je ervoor dat je gedachten niet meer continu heen en weer gaan waardoor je een onrustig gevoel hebt.

Dus wil jij af van dat onrustige gevoel? Plan een structuursessie met mij zodat ik met je mee kan denken en je tips kan geven hoe je ervoor zorgt dat je meer rust krijgt.

Na deze structuursessie weet jij: 

  • Hoe je overzicht aanbrengt in je bedrijf en in je agenda;
  • Hoe je een goede planning kan maken;
  • Hoe je ruimte creëert en tijd overhoudt voor privé afspraken door te werken met een overzichtelijke planning. 

Na deze structuursessie kan jij aan de slag met de tips om ervoor te zorgen dat je van dat onrustige gevoel afkomt!  

Wat anderen vinden van de structuursessie

Als iemand die al 21 jaar lang een agenda bijhoudt in loondienst, merkte ik dat ik als ondernemer met een groeiend klantenbestand toch vastliep. Gelukkig bood Desiree van mij een structuursessie aan. En de sessie heeft echt een verschil gemaakt!

Tijdens ons fijne en persoonlijke gesprek heeft Desiree mij waardevolle tips gegeven die direct toepasbaar zijn. Nu ik haar advies opvolg, ervaar ik meer rust in mijn dagelijkse planning en heb ik meer structuur in mijn bedrijf kunnen brengen. Haar inzicht en begeleiding heeft mij geholpen om efficiënter te plannen en mijn hoofd helder te houden.

Ik beveel Desiree van harte aan voor iedereen die behoefte heeft aan structuur in het bedrijf en rust in het hoofd. Haar sessie heeft me de waarde laten inzien van een goed georganiseerde aanpak.
Vera Hilbrink | ZonZora
Online Business Bouwer
Tijdens ons fijne gesprek heeft Desiree mij super goede tips gegeven! Voor mij is planning en timemanagement namelijk echt een uitdaging.

Waar ik goed ben om structuur aan te brengen in cijfers, krijg ik de kriebels en onrust bij het inplannen in mijn onderneming. Desiree legt het heel rustig, geduldig en helder uit. Wat een lieve meid!
Vanaf nu ga ik aan de slag met haar tips zodat ik veel meer rust ga krijgen in mijn hoofd en automatisch meer structuur ga creëren, zin in!

Herken jij jezelf in mij? Plan dan ajb een structuursessie in met Desiree!
Shirley Smid
Administratie en Virtuele Assistentie
Desiree heeft tijdens een structuursessie mij geholpen om meer rust in mijn hoofd te krijgen. Als ondernemer stroomt je hoofd vaak over met ideeën en taken die je nog moet doen. Desiree geeft tips en sturing over hoe je dit meer kan structureren.
Het was heel fijn om hierover te sparren met Desiree!

Zeker een aanrader als jij zelf ook altijd een “vol hoofd” hebt en toe bent aan meer structuur voor jezelf en je business.
Martje Boselie
Content Creator