Hi, ik ben Desiree de Vries, Virtual Assistant

Hi,
ik ben Desiree de Vries, Virtual Assistant

Voordat wij gaan samenwerken, zal ik eerst iets over mijzelf vertellen.

Ik ben Desiree en ik woon samen met mijn vriend in een klein dorp net buiten Rotterdam. Samen hebben wij een passie voor reizen en dan vooral naar de Verenigde Staten!

Sinds begin 2022 werk ik als virtueel assistent.

Van jongs af aan zat het er al in! Ik wilde andere mensen helpen, werk uit handen nemen, organiseren. Al vrij snel wist ik dat ik secretaresse zou worden.

Na mijn opleiding vond ik vrij snel een baan op een advocatenkantoor waar ik veel ervaring heb opgedaan als secretaresse en praktijkondersteuner en later ook als verantwoordelijke voor de financiële administratie. Met de kennis en ervaring die ik heb opgedaan, kan ik mijn klanten ondersteuning bieden die zij nodig hebben.

Aanpakken, organiseren en regelen is wat ik graag doe en vooral met heel veel enthousiasme en plezier. Of het nu werk of privé is.

Rust en overzicht

Ik houd van rust en overzicht! Rust in mijn hoofd en overzicht van wat er moet gebeuren.

Als ik geen overzicht heb, heb ik ook geen rust. Ik word er onrustig van als ik het idee heb dat ik dingen over het hoofd zie of als ik dingen dreig te vergeten. Daarom zorg ik altijd voor een duidelijk overzicht: wat moet er gebeuren, wat moet ik doen?

Zolang ik alles duidelijk op een rijtje heb en duidelijk overzicht heb, heb ik rust in mijn hoofd. Ik weet wat ik moet doen. Hoe druk het dan ook is: het komt goed!

Dat gun ik een ander ook. Dat is de reden dat ik als Virtueel Assistent ondernemers help met het creëren van overzicht en orde in de chaos aanbreng!

Door te helpen, probeer ik het ondernemen voor anderen weer net iets leuker en makkelijker te maken.

Mijn lifestyle

Al een aantal jaar sport ik bij een personal trainer. Twee keer in de week op vaste momenten. Daarnaast eet ik volgens een eetschema. Zes keer per dag en elke week hetzelfde.
Het werkt voor mij, want hierdoor weet ik precies waar ik aan toe ben.

Ik hoef bij het doen van mijn boodschappen niet doelloos door de supermarkt te lopen met de vraag: “Wat zal ik eens gaan eten?” En als ik een keer zin heb in iets anders, dan pas ik dat aan in mijn schema. 
Ook weet ik precies op welke momenten in de week ik train en ik op die momenten dus geen andere afspraken maak. 

Door met schema’s te werken, weet ik precies waar ik aan toe ben en wat ik moet doen en heb ik dus rust in mijn hoofd.

Let's meet!

Wil je meer over mij weten? Wil je, na het lezen van mijn verhaal, vrijblijvend kennismaken om te kijken of wij een match zijn?

Heb je hulp en ondersteuning nodig in jouw bedrijf? Loopt je mailbox over en kom je er gewoon niet aan toe om iedereen netjes te antwoorden? Mis je afspraken of deadlines omdat je agenda niet overzichtelijk is?

Of merk je dat je zelf wel iets meer structuur en overzicht kan gebruiken?

Ik kan je hierbij helpen! 

Stuur mij vrijblijvend een DM via Instagram of LinkedIn of plan een klik-gesprek via onderstaande knop. Spreek ik je snel?