Hi, ik ben Desiree de Vries, Virtual Assistant

Hi,
ik ben Desiree de Vries, Virtual Assistant

Voordat wij gaan samenwerken, zal ik eerst iets over mijzelf vertellen.

Ik ben Desiree, 39 jaar en ik woon samen met mijn vriend in een klein dorp net buiten Rotterdam. Samen hebben wij een passie voor reizen en dan vooral naar de Verenigde Staten!

Sinds kort werk ik als virtueel assistent. 

Van jongs af aan zat het er al in! Ik wilde andere mensen helpen, werk uit handen nemen, organiseren. Al vrij snel wist ik dat ik secretaresse zou worden.

Na mijn opleiding vond ik vrij snel een baan op een advocatenkantoor waar ik nog steeds parttime werk. Al bijna 18 jaar werk ik daar als secretaresse en praktijkondersteuner en ben ik verantwoordelijk voor de financiële administratie. Met de kennis en ervaring die ik heb opgedaan, kan ik mijn klanten ondersteuning bieden die zij nodig hebben.

Aanpakken, organiseren en regelen is wat ik graag doe en vooral met heel veel enthousiasme en plezier. Of het nu werk of privé is.

Door de jaren heen heb ik geleerd zelfstandig te werken. Ik heb aan één woord genoeg. Je hoeft mij niet tot in detail instructies te geven. Ik weet precies wat er moet gebeuren en als ik dat niet weet dan zoek ik dat zelf uit. Je hoeft mij niet aan de hand mee te nemen.

Als Virtual Assistant kan ik mijn sterkste kanten optimaal inzetten. De vrijheid om te werken waar en wanneer je wilt, de keuze hebben om uitdagend werk te doen voor leuke opdrachtgevers en deze opdrachtgevers heel blij te maken door taken uit handen te nemen, zijn allemaal redenen voor mij om voor dit vak te kiezen. Door te helpen probeer ik het ondernemen voor anderen weer net iets leuker en makkelijker te maken.